День пам'яті героя-кіборга: підполковник Колесников не схотів залишатися в тилу і не ховався за спинами підлеглих в ДАП

Павло Колесников був одним з перших добровольців Миколаєва. Він був як батько для десантників. Куля снайпера обірвала життя командира оборони ДАП.

Павло Колесников. Фото: соцмережі.

"В цей день, 8.04. 1975 року народився Павло́ Коле́сников — підполковник ЗСУ 79 оамбр. Загинув 7.11.2014 в аеропорту Донецька. Заступник військового комісара Центрально-Миколаївського ОРВК. Один з перших добровольців Миколаєва", - поширила у "Фейсбуці" у спільноті "Патріоти України - єднаймося" допис користувачка Надія Ільницька, передають Патріоти України.

19.08 відкомандирований на фронт. Був старшим групи 79-ї бригади, яка тримала оборону нового терміналу в аеропорту Донецька. Загинув від кулі снайпера. Вдома залишилися дружина та 4-річний син. Нагороджений орденом «За мужність» III ступ. (посмертно).

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...