День святого Валентина: 5 табу, щоб не зіпсувати свято

Головне - зробити так, щоб настрій свята залишився на весь рік. І тоді день закоханих буде не тільки 14 лютого.

14 лютого День Святого Валентина. Фото: ЖЖ.

Щоб ваш День закоханих був найнезабутнішим святом, бажано відмовитися від деяких речей і дій, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щоб не зіпсувати 14 лютого, подумай, а чи варто ...

1. Кардинально змінювати свій зовнішній вигляд. Нова стрижка, фарбування волосся в зовсім інший колір - хто знає, чи сподобаються тобі зміни, не кажучи вже про кохану людину.

3. У День закоханих вдягати те, що ви раніше ніколи не носили. Навіть якщо дуже хочеться справити враження, подумайте, а чи варто вибирати якесь надзвичайне плаття, або надягати костюм, в якому ви почуваєте себе не зовсім затишно, постійно обсмикуєте його і по сто разів дивитеся в дзеркало, чи все з ним нормально.

4. У День святого Валентина надягати нове взуття. Тим більше якщо ви збираєтеся прогулятися по місту. Повірте, ви тоді будете думати не про красивий вигляд, а про болючі мозолі на ногах.

5. Якщо ви нервуєте, як перед першим побаченням, то навіть келих вина - не кращий спосіб зняти стрес і заспокоїтися. Просто треба бути впевненими в собі, і ваш вечір пройде ідеально.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...