"Денег нет, но вы держитесь!": У Бурятії припинили випуск пряників зі знаменитою фразою прем'єра Медведєва

Компанія відмовилася випускати пряники з крилатим виразом "за наполяганням влади".

Такі пряники вже заборонили випускати. Фото: FacebookКомпанія "Байкальський пряник" перестала випускати пряники з фразою "Грошей немає, але ви тримайтеся!" через кілька днів після початку виробництва. Про це повідомляє видання FlashSiberia, інформують Патріоти України.

Компанія відмовилася випускати пряники з крилатою фразою прем'єр-міністра Дмитра Медведєва "за наполяганням влади", розповіло анонімне джерело видання, знайоме з ситуацією. "З ними вже поспілкувалися, випуск пряників припинений", - сказав співрозмовник.

Журналіст Аркадій Зарубін з Улан-Уде написав у своєму Facebook, що пряники "Денег нет, но вы держитесь!" пропали з продажу. Представники компанії "Байкальський пряник" повідомили, що вирішили "перечекати трохи". Зарубін виступив одним з ініціаторів випуску пряників з фразою Медведєва.

Кілька днів тому він запропонував знайомому підприємцю використовувати фразу при випуску сувенірних друкованих пряників. 22 червня він опублікував фотографії пряників, на яких написано "Денег нет, но вы держитесь!" і підписом "Д. А. Медведєв". Зарубін повідомив, що "від покупців відбою немає", а пряники везуть в інші міста Росії.

Як відомо, фраза "Грошей немає, але ви тримайтеся" стала мемом після того, як Дмитро Медведєв виголосив її на зустрічі з пенсіонерами Криму. Одна пенсіонерка поскаржилася прем'єру на низьку індексацію пенсії, а той у відповідь сказав: "Просто денег нет. Найдем деньги, сделаем индексацию. Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья".

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...