Депутата Сумської обласної ради від "Свободи" побили біля власного будинку залізними прутами

Правоохоронці шукають зловмисників, дії яких кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

Наталя і Сергій Демеха. Фото: Facebook.

Сумського депутата Сергія Демеху побили залізними прутами біля власного будинку. За фактом нанесення тілесних ушкоджень депутату Сумської обласної ради 7 скликання розпочато кримінальне провадження, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

22 червня 2016 року біля 23 години 20 хвилин невстановлені особи нанесли тілесні ушкодження депутату Сумської обласної ради 7 скликання від політичної партії ВО "Свобода" Сергію Демеху, внаслідок чого він був госпіталізований в Конотопську ЦРЛ.

Як повідомив керівник Конотопської місцевої прокуратури Сергій Сегіда, відомості про зазначений випадок внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

В даний час проводиться комплекс слідчих і процесуальних дій, спрямований на встановлення осіб та фактичних обставин скоєного кримінального правопорушення. Процесуальне керівництво у вказаному виробництві здійснює Конотопська місцева прокуратура, хід слідства перебуває на контролі прокуратури Сумської області.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...