Під Херсоном побили депутата від БПП - нині у лікарні (фото)

Депутат був жорстоко побитий в під'їзді свого будинку.

Ігоря Хомінця побили у під'їзді власного будинку. Фото:http://solydarnist.org/

У місті Каховка Херсонської області невідомі побили депутата місцевої міськради, члена партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність "(БПП) Ігоря Хомінця. Про це повідомляється на сайті партії, передають Патріоти України.

Депутат був жорстоко побитий в під'їзді свого будинку. "Від першого удару Ігор Хомінець знепритомнів. Гаманець, телефон та інші речі нападники не взяли", - зазначили в партії.

Депутата без свідомості був доставлений в міську лікарню.

"Основним мотивом вважаю його політичну діяльність. Таким чином намагаються залякати фракцію "Солідарність" у Каховській міській раді, так як ми не ламаємося і не йдемо на домовленості.

Ігор - це людина, яка пройшла в депутатський корпус під першим номером. Ми будемо пильно стежити за ходом розслідування цього нападу", - заявив мер Каховки, голова міської організації БПП Андрій Дяченко.

В даний час Хомінець перебуває в лікарні під наглядом медиків.

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...