"Державі-мафії" треба піднести урок: Найкраща біатлоністка планети закликала дискваліфікувати збірну Росії

Габріела Коукалова вважає, що люди і команди, які не поважають міжнародні антидопінгові правила, не повинні змагатися з рештою спортсменів світу.

Габріела Коукалова. Фото:http://www.biathlonworld.com.ua/

Переможниця Кубка світу з біатлону 2015/2016 і лідер загального заліку поточного розіграшу Габріела Коукалова заявила про необхідність відсторонення біатлонної збірної Росії від міжнародних змагань. Про це дворазова чемпіонка світу з Чехії розповіла в інтерв'ю виданню Чемпіонат, інформують Патріоти України.

"Коли люди і команди не поважають міжнародні антидопінгові правила, вони не повинні з нами змагатися. Мені складно пояснити це англійською, але мова повинна йти і про команду, в якій дуже багато спортсменів попадалися на допінгу", - зазначила спортсменка.

Вона також представила альтернативний варіант покарання. "Можливо, компромісним варіантом було б відібрати по одному-два місця в Кубку світу як покарання за масове вживання допінгу. Це було б справедливо", - підсумувала спортсменка.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...