"Діди ф#кували": Російські молоді патріоти "привітали" ветеранів із 9 травня, чим могли (відео)

17-річний вартовий показав середній палець під час почесного караулу.

Непристойний жест від молодих патріотів. Скріншот.

У Росії юні учасники військово-патріотичного товариства вирішили "привітати" ветеранів із Днем Перемоги, показавши їм середні пальці. Про це в соцмережі "Вконтакте" інформує співтовариство Mash, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Зокрема, користувачам соціальних мереж вдалося ідентифікувати одного з молодих патріотів, яким виявився 17-річний вартовий із міста Ковдор у Мурманській області.

"Ровесники замість лайків залишили другу гнівні коментарі в Інстаграмі", - повідомляє Mash.

У соцмережі "Вконтакте" також не оцінили витівку члена військово-патріотичного товариства. "Треба замість коментаря йому залишити сталь під ребром", - пише Богданов Геннадій.

"Діди ф*кували", - зазначив Роман Кірсанов.

"Розстріляти молокососа, а батьків на Колиму!" - заявив Віктор Балабанов.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...