Діма, досить! - В мережі висміяли ДАМа за "геноцид" в Україні

Користувачі мережі вже розтягнули заяви російського прем'єра для іронічних коментарів.

Дмитро Медведєв. Фото:ru.tsn.ua

У середу, 9 грудня, один із соратників Володимира Путіна, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв дав інтерв'ю російським журналістам, в якому, зокрема, звинуватив Україну в "енергогеноциді" окупованого Криму і зробив низку гучних заяв. Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на його висловлювання. Апостроф зібрав найцікавіші коментарі, передають Патріоти України.

Відзначили блогери слова Медведєва про збільшення середнього віку російських жінок. Так, нардеп Віталій Чепинога вирішив нагородити російського прем'єра за висловлення премією: "Премія покійного Чорномирдіна (Віктор Черномирдін, посол Росії в Україні, відомий своєю" оригінальної "промовою, - ред.) цього року дістається російському прем'єру Дімі Медведєву.

Серед зими несподівано прокинувся і видав: "Російські жінки стали більше жити на сім років за останні вісім років". Постаріли російські баби загалом - чи то на сім, чи то на вісім ... Час, с ** а ти безжальна, жорстока ... "

Прокоментував заяву Медведєва журналіст Сергій Руденко: "Гордість "Айфончика ". Медведєв:" Жінки у нас взагалі молодці, живуть на сім років більше, ніж це було вісім років тому". Це - заслуга не Медведєва. А російських мужиків, які стали жити менше, ніж це було вісім років тому".

Обговорювали блогери також слова Медведєва про корупційний скандал за участю генпрокурора РФ Юрія Чайки. Журналіст і блогер Олександр Сотник звернув увагу на промову прем'єра РФ: "А я согласен с Медведевым в том, что в вопросах Чаек надо подходить "взвешенно".

Именно так и не иначе. Подходишь к Медведимке и начинаешь взвешивать. И так - с каждым из них.Можно с шарфом или с галстуками. Нельзя рубить сплеча. Прочь топоры, даешь веревки"

Висміяли блогери і ряд інших заяв Медведєва.

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...