"Дірку в "Союзі" просвердлили американці" - версія росЗМІ

Дмитро Рогозін сказав журналістам, що "ситуація виявилася набагато складнішою, ніж ми думали раніше".​

Дірка в стінці космічного корабля. Фото: Коммерсант.Американські астронавти могли навмисне просвердлити дірку в стінці російського космічного корабля Союз МС-09, який пристикований до Міжнародної космічної станції. Таку версію, як пише прокремлівське видання Коммерсант, "в пріоритетному порядку" розглядає спецкомісія Роскосмосу, передають Патріоти України.

Слідчі з РФ вважають, що таким оригінальним чином астронавти NASA хотіли домогтися якнайшвидшого повернення на Землю одного зі своїх хворих колег. "Російські фахівці вже запросили у NASA дані відеореєстраторів астронавтів, а також їх діючі медичні показання", - пише видання.

На думку джерела, якщо версія підтвердиться, "для російсько-американських відносин у космічній галузі настануть не найприємніші часи". Глава Роскосмосу Дмитро Рогозін сказав журналістам, що "ситуація виявилася набагато складніше, ніж ми думали раніше".

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...