Дістаємо парасолі і закриваємо вікна: В Укргідрометцентрі попередили про різку зміну погоди (інфографіка)

Синоптики прогнозують дощі та грози зі шквальним вітром для західних та північних регіонів України.

Синоптики прогнозують дощі та грози. Фото: wallpaperscraft.net.

У середу, 24 травня, в західних областях України пройдуть сильні дощі, грози. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, за даними Укргідрометцентру, 24 травня в Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій та Закарпатській областях грози, вдень місцями град і шквали 17-22 м/с, вранці та вдень у Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях місцями сильні дощі, на Закарпатті та в Карпатах дуже сильні дощі.

Також в Житомирській області пройде невеликий дощ.

На решті території країни очікується тепла і суха погода.

Максимальна температура буде зафіксована в Криму, де температура підніметься аж до +33 градусів.У Києві очікується сонячна погода з тимчасовою хмарністю. Температура повітря складе від +22 до +24 градусів.

Уже в четвер, 25 травня, в Україну прийде незначне похолодання, а дощі і грози також накриють північні області.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...