"Дітей принесли в жертву сатані, за те, що він знову допоміг взяти владу жиду кремлівському": Російський священик звинуватив євреїв у пожежі в Кемерово (відео)

Антоній Шляхов стверджує, що в пожежі в Кемерово загинули понад 400 дітей.

Антоній Шляхов звинувачує в усьому євреїв. Фото: скріншот з відео.

Ієромонах Православної греко-російської церкви, відомий антисеміт Антоній Шляхов заявив, що в пожежі в кемеровському ТЦ "Зимова вишня" винні євреї. На відеоролик, в якому священнослужитель називає трагедію "ритуальним жертвопринесенням", звернув увагу відомий блогер Михайло Голуб, передають Патріоти України.

Зокрема, Шляхов стверджує, що в пожежі в Кемерово загинули понад 400 дітей. "Дітей принесли в жертву сатані, за те, що він знову допоміг взяти владу жиду кремлівському... Вбивали підготовлено, дітей звозили з сіл звідусіль. А склеп який побудували... Уже все було продумано - вікон немає, дверей немає. Все закрили, замурували і підпалили", - заявив він.

Зазначимо, що сторінка священнослужителя в соціальній мережі "ВКонтакте", наповнена розповідями про "споживання євреями християнської крові" і закликами до антисемітських погромів, надзвичайно популярна серед антисемітів Росії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...