"Дівчина-весна" була під напругою: У Житомирі чоловіка мало не вбила паркова лавка (фото)

Від удару струму у чоловіка на руці залишилися гематоми, але він впевнений - дитина чи літня людина могли би взагалі загинути.

У Житомирі чоловік ледь не загинув, отримавши розряд струму від кованої лавочки в парку, передають Патріоти України.

Справа в тому, що лавка з'єднується зі скульптурою "Дівчина-весна". Як показав експеримент: композиція знаходиться під високою напругою - 205 вольт. Від електрики, який біжить по конструкції, навіть включається лампочка.

Від удару струму у чоловіка на руці залишилися гематоми. Причому винних знайти не вдалося: за скульптуру, встановлену ще 7 років тому, як виявилося, ніхто не відповідає. Як зазначають журналісти, за час існування композиції, це перший нещасний випадок.

Джерело: ТСН.ua

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...