Дівчина-вогонь: У Мін'юсті представили нового головного люстратора (фото)

Анастасія Задорожна працювала у відділі правового забезпечення та науково-аналітичної роботи департаменту з питань люстрації.

Міністерство юстиції призначило виконувачем обов'язків директора департаменту з питань люстрації Анастасію Задорожну. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, до цього Задорожна працювала у відділі правового забезпечення та науково-аналітичної роботи даного департаменту.

"Крім того, Міністерство юстиції оголосило повторний конкурс на вакантні посади директора Департаменту з питань люстрації і його заступників", - додали в Мін'юсті.

Згідно з даними з сайту "Посіпакі", Задорожна з 2007 по 2012 рік була помічницею народного депутата від "БЮТ" Олени Шишкіної, а з 2014 року - Олега Барни. В обох випадках вона працювала на платній основі.

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...