Для чого Кремль хапає і хапатиме нових заручників: Росіяни погодились обміняти Сущенка на якогось путінського "щура", Фейгін вже погоджує "кандидатуру"

Адвокат додав, що він не знає, хто може бути тією особою, на яку Україна може обміняти Сущенка.

Марк Фейгін. Фото:www.russiaru.net

Адвокат незаконно утримуваного в Росії українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін 31 жовтня провів робочу зустріч з представниками Верховної Ради з метою вивчення перспектив обміну його підзахисного на кшталт ситуації з обміном народного депутата Надії Савченко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Я вже зустрічався з деякими людьми, у Раді ось сьогодні зустрічався... Завтра я буду в МЗС, теж про це говоритиму. Але в принципі, я вже говорив, що я іншого шляху як обмін не бачу. Я нікого не хочу обманювати і говорити, що його виправдають або просто так припинять справу за відсутністю складу (злочину - ред.) або з якихось інших підстав, передбачених у кримінально-процесуальному кодексі, - ні, цього не буде", - сказав адвокат.

Він в черговий раз зазначив, що успішне для Сущенка завершення цієї справи можливе лише з варіантом обміну.

Фейгін додав, що він не знає, хто може бути тією особою, на яку Україна може обміняти Сущенка. При цьому російський адвокат сподівається, що під час переговорів з представниками української влади йому вдасться дізнатися, чи є в Україні потрібні кандидати.

Також в ході свого візиту він сподівається дізнатися, чи є в Україні "співробітники спецслужб російських, можливо вони якісь не публічні зовсім, можливо на Донбасі".

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...