"Для мене дико, коли мене обліплюють люди": Савченко попросила "не душити її любов'ю"

Льотчиця пояснила, що їй потрібен час, щоб знову звикнути до нормального спілкування.

Надія Савченко прийняла свідоме рішення не йти у відпустку і уникати спілкування відразу після повернення з РФ, проте вона здивована реакції деяких перехожих, які зустріли її на вулиці. Про це українська військовослужбовець і народний депутат заявила на прес-конференції, передають Патріоти України з посиланням на ГОРДОН.

"Я вийшла і в перший день могла залишитися вдома або втекти у відпустку. Я зрозуміла, що якщо так зроблю, залишуся у в'язниці. Я не зможу уникати людей завжди, я хочу гуляти по київських вулицях, по своєму району Троєщина, як робила це завжди . Так, для мене дико, коли мене обліплюють люди. Я просто всім по-людськи пояснюю: поки не готова до тактильного контакт,у майте чуйність, станьте - поговоримо. Не задушите мене зараз своєю любов'ю", - попросила Савченко.

"Мені дарують квіти, біжать обніматися-фотографуватися, безглузде селфі робити: "О, я тут був, я її бачив! "Хоча є такі, хто просто йшов по дорозі, побачив, потиснув руку: "Надя, спасибі". І йому не потрібно доказів, що він мене бачив, доказ цього "дива", - додала вона.

Савченко заявила, що після початку політичної діяльності думка про неї може змінитися, і тоді на вулиці в неї можуть "летіти каміння, плювки в спину". "Хочу жити таким життям, щоб зараз йшла по вулиці і витримала любов, а завтра витримала, коли ви мене, як відьму, будете смажити на багатті", - сказала нардеп.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....