Для них бандерівське - все отрута: Росіяни повідомили про загибель якутів після українського пива

За даними слідчих, четверо друзів відпочивали на дачі, смажили шашлики і пили пиво. Раптово чоловікам стало погано, і вони один за одним втратили свідомість.

Ілюстрація:naskovorodky.ru

У Якутії нібито від українського пива померли троє чоловік. Про смерть від отруєння повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ по Республіці Саха, передають Патріоти України з посиланням на РСН.

Відзначається, що ввечері 31 січня в передмісті міста Нерюнгрі господарем дачної ділянки були виявлені тіла трьох чоловіків, у тому числі, його родича.

За попередніми даними, смерть наступила в результаті отруєння. Загиблим було від 22 до 25 років. Як встановило слідство, чоловіки випили кілька банок пива, після чого їм стало погано.

За даними видання "РСН", молоді люди отруїлися пивом марки "Оболонь" українського виробництва.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...