Отруїлась ліками: У Рівному померла дворічна дівчинка

Матері загрожує покарання обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Дитина проковтнула ліки, поки мати була у кухні. Ілюстрація: соцмережі.

У Рівному в обласній дитячій лікарні 25 вересня від отруєння ліками померла дворічна дівчинка. Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини, наразі встановлено, що близько 22-ї години 24 вересня дівчинка, перебуваючи сама в кімнаті, випила ліки з флакончика. Новину передають Патріоти України.

Зі слів 38-річної матері, вона на той час поралася на кухні, а 35-річний батько із дев’ятирічним пасинком вийшли у магазин. Дитину каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську обласну дитячу лікарню. Медики вжили реанімаційних заходів, однак 25 вересня о 01:25 вона померла. Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією статті 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання батьками обов'язків по догляду за дитиною або за особою щодо якої встановлена опіка чи піклування). Санкція статті передбачає покарання обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...