Для них війни немає: "Інтер" буде "рекламувати" Росію на ЧС-2018

Знімальні групи телеканала побувають у всіх російських містах, що приймають чемпіонат.

Телеканал "Інтер". Фото: соцмережі.

Телеканал "Інтер", крім трансляцій матчів чемпіонату світу - 2018, вирішив відправити свої знімальні групи в країну-агресор. Журналісти планують показати сюжети з місця проведення мундіалю, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, випуски що "рекламують" ЧС-2018, транслюватимуться щодня в програмі "Ранок з "Інтером". Знімальні групи програми побувають у всіх містах, що приймають чемпіонат. У сюжетах також будуть інтерв'ю з кращими футболістами світу.

Кожен будній день ввечері транслюватиметься програма "Щоденники ЧС-2018". У півгодинний програмі глядачі побачать найяскравіші голи і вирішальні моменти матчів попереднього ігрового дня і анонси майбутніх зустрічей.

У вихідні буде виходити програма "Велика гра", в прямому ефірі якої разом з відомими українськими футболістами і тренерами обговорять минулі матчі і проаналізують варіанти подальшого розвитку подій.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...