"Для поднятия боевого духа": У РФ надумали відправити в Сирію "ВІА Гру" і Кобзона

Для покращення морально-психологічного стану російських солдат до Сирії можуть надіслати російських "зірок", які через санкції не можуть більше нікуди виїжджати з виступами.

Кобзона з Валерією можуть відправити у Сирію для підняття бойового духу солдат. Ілюстирація:lenta.ru

Керівництво Російської Федерації має намір направити до Сирії позбавлених можливості гастролювати за кордоном через введені проти них санкцій зірок російської естради з метою підняття бойового духу у військах. Про це повідомило Головне Управління розвідки Міноборони України у своєму аналітичному звіті про сирійську військову кампанію Росії, зазначають Патріоти України.

"У зв'язку з недавніми втратами особового складу контингенту ЗС РФ в Сирії і необхідністю поліпшення її морально-психологічного стану, керівництво РФ розглядає можливість направлення до Сирії зірок російської естради, які через санкції західних країн істотно обмежені в гастролях за кордоном", - сказано в повідомленні.

Зокрема, до складу "агітаційних бригад" попередньо включені: К.Ернст, В.Пельш, В. Ільїн, Л.Якубович, Й.Кобзон, Н.Бабкіна, О.Газманов, Д.Майданов, Валерія, П.Гагаріна, М.Расторгуєв, а також групи "Кватро", "Фабрика" і "ВІА Гра".

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...