Для придушення протестів далекобійників Кремль використав гелікоптери та бронетехніку (відео)

Як відомо, водії вантажних автомобілів у Росії вирішили протестувати проти намірів російської влади запровадити систему "Платон".

Російська влвда кинула бронетехніку проти далекобійників. Фото:Скрін відеоДалекобійники, які взяли участь в акції протесту у дагестанському місті Манас, опинилися в оточенні військ Росгвардії. Про це інформує replyua.net, передають Патріоти України.

На відеохостингу YouTube вже опубліковане відповідне відео даного інциденту. Як відомо, водії вантажних автомобілів вирішили протестувати проти намірів Кремля запровадити систему "Платон". Журналісти російського видання РБК процитувати слова одного з активістів цієї акції.

За його словами, Росгвардія розташувалася на відстані не більше п’яти десятків метрів від учасників протесту. Вони перебували у повній бойовій готовності, а у їх руках була зброя. В цілому, зазначив активіст, в акції протесту беруть участь сто людей, а поруч з ними знаходяться п'ять великих машин і більше десяти машин правоохоронців. Крім цього, відомо, що біля шести сотень демонстрантів протягом вже кількох днів намагаються виїхати до Махачкали (столиця Дагестану), однак наразі дорога залишається заблокованою. На початку поточного тижня, 27 березня, в районі площі Пролетарської диктатури неподалік від Смольного у місті Санкт-Петербург, де знаходиться місцева адміністрація, далекобійники, які протестують проти введення системи оплати «Платон», спалили джип «Нива».

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...