Для тих, хто не отримує субсидії: Як оформити розстрочку на "комуналку" (відео)

Розстрочку можна буде оформити лише на централізоване опалення і сплачувати лише половину від суми. Іншу половину доведеться сплатити в неопалювальний період - з квітня по вересень.

Уряд запропонував ввести розстрочку на комунальні платежі. Фото: УНІАН.

На субсидії можуть претендувати родини, які 15% свого доходу віддають за комуналку. Та в уряді з початком опалювального сезону вирішили піти ще далі і надати розстрочку на комунальні платежі усім охочим, повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

Розстрочку можна буде оформити лише на централізоване опалення. Для цього треба написати заяву до теплокомуненерго. І вони щомісяця нараховуватимуть половину тарифу. А другу частину платежу треба буде віддавати рівними частинами після опалювального періоду – з квітня по вересень.

В обленерго поки нову схему не прокоментували, бо не отримали ще роз'яснень від Кабміну. А на багатьох підприємствах надається схожа схема – реструктуризація боргу. Це коли боржник в індивідуальному порядку може домовитись про розстрочку виплат на певний термін.

Тому підприємствам доведеться шукати додаткові кошти і брати кредити, щоб розрахуватись з "Нафтогазом". Але Прем'єр Гройсман запевнив, що в майбутньому урядовці придумають спосіб, які перекрити різницю між теплокомуненерго і "Нафтогазом".

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...