Для тих хто романтизує СРСР: в мережі з'явилися архівні записи американського журналіста (відео)

Ви хіба хочете так жити?

Фото: nuina.net

Часто доводиться бачити як люди з фанатичною переконаністю розповідають про те, що в СРСР було краще, відзначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. І ніяка розповідь очевидця їх не переконає. Бо тоді і дівки були кращі, та ерекція сильніша.

Але ось з'явилися оцифровані записи американського тележурналіста який в ті часи 1986, 1990-й роки, ходив по Москві і просто знімав звичайні магазини, звичайних людей. Професійною камерою, крупним планом. Давайте подивимося на те, як жили люи тоді. Що реально пили, чим закушували, що носили, на яких машинах їздили в Москві.

Отже, 1990 рік, Москва, СУПЕРМАРКЕТ.

А це справжнісінький Універмаг

Державний лікероводочний магазин. Черга. Не за лікером. Цікаво, сучасна молодь уявляє собі ціну такої пляшки горілки? Зверніть увагу 3:03, як щасливий власник "Запорожця" встановлює на місце на двері дзеркало заднього виду. Адже реально таке копійчане дзеркало тоді було просто ніде купити, і в автомагазинах продавалися пристрої для швидкого монтажу - демонтажу дзеркал. Двірники теж зняті.

А ось тусовка в крутому готелі та ресторані. Всі елітне. Особливо дівчата. Цікаво, ті хто потрапив в кадр, тепер теж хочуть в СРСР, якщо ще живі?

А це життя в комунальній квартирі. Дивимося що на столі.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...