Для тих, кому не терпиться: На курортах України відкриють пункти екстреного одруження

Місячний термін очікування після подання заяви до ЗАГСу більше буде не потрібним.

Українці зможуть укладати шлюб протягом години. Фото: svadbavo.ruМіністерство юстиції має намір відкрити термінові пункти одруження, де громадяни зможуть укласти шлюб протягом однієї години. Про це в ефірі телеканалу "Україна" повідомив міністр юстиції Павло Петренко, пишуть Патріоти України.

"Ми хочемо відмовитися від радянських правил, коли ти подаєш заяву про одруження і повинен чекати 30 днів, щоб одружитися", - сказав він.

За словами Петренка, Мін'юст має намір відкрити кілька таких пунктів в прифронтових регіонах Донецької та Луганської областей для людей, які виїжджають з окупованої території, і для бійців сил антитерористичної операції.

"Також такі пункти будуть в Херсонській області, щоб громадяни, які проживають у анексованому Росією Криму, могли одружуватися протягом дня за українськими законами. Також подібні пункти будуть відкриті для туристів у курортних містах", - зазначив Петренко.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...