Для відкриття благодійного фонду: В Україну прибуде культовий американський режисер

Девід Лінч зустрінеться зі студентами, чиновниками, а також представниками творчої еліти.

Девід Лінч. Фото:Новое Время

Автор серіалу "Твін Пікс" Девід Лінч відвідає Україну 16-18 листопада. У зазначений період відбудеться офіційне відкриття українського представництва всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation. Про це повідомляє прес-служба фонду, передають Патріоти України.

Режисер Девід Лінч зустрінеться зі студентами, чиновниками, а також представниками творчої еліти. Після візиту в Україну Лінч відправиться в Грузію, де перебуватиме з 18 по 21 листопада. Режисер візьме участь у відкритті міжнародного Кінематографічного університету Девіда Лінча.

Перший візит Девіда Лінча в Україну відбувся в 2009 році.

Благодійний фонд David Lynch Foundation був заснований в 2005 році. Спочатку він займався розповсюдженням трансцендентальної медитації в навчальних закладах. Згодом його діяльність направили на допомогу людям, які перебувають в "групі ризику": бездомним, ветеранам і військовим біженцям.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...