"Для відображення серйозності і важливості цього процесу": Москвичам пропонують зробити клозети національною ідеєю

«Треба прищеплювати культуру ходіння в громадський туалет», - упевнений ініціатор конкурсу на розробку логотипу московських вбиралень Сергій Бухаров.

Туалет на Київському вокзалі вже давно прикрашають зірки російських зірок. Фото: berkovich-zametki.com.

Член громадської консультативної ради політичних партій при Мосміськдумі Сергій Бухаров запропонував ввести для столичних громадських туалетів єдиний символ. Про це в п'ятницю, 28 жовтня, повідомляє агентство міських новин «Москва», передають Патріоти України.

За словами Бухарова, на ідею його надихнув вовк Забивака, обраний емблемою ЧС-2018.

«У нас з'явилося вовченя - символ чемпіонату світу. Давайте запропонуємо московському уряду придумати конкурс, який повинен бути єдиний логотип на туалеті, що відображає всю серйозність і важливість цього процесу», - сказав він.

«Може, це буде якийсь смішний чоловічок або ще щось, що підкреслить єдність бренду, який би був дійсно шанований москвичами, а не просто щоб туалети перетворилися в якесь місце, куди можна прийти і, власне кажучи, загидити», - пояснив свою ідею представник МГД.

Лист з пропозицією про проведення конкурсу планується відправити в Московську думу. На думку Бухарова, до створення емблеми можна було б залучити студентів і школярів. «Треба прищеплювати культуру ходіння в громадський туалет», - упевнений він.

«Я вважаю, що взагалі ідея побудови громадських туалетів повинна бути національною ідеєю Москви», - додав Бухаров.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...