Для закоханих немає перешкод: Подружня пара з синдромом Дауна відсвяткувала 22-річчя з дня весілля (фото)

Коли Меріенн і Томмі Піллінг одружилися в 1995 році, вони були одні з перших молодят з СД в світі і дуже багато хто сумнівався в їхньому вчинку. Але вони довели, що кохання може перемогти все!

Пара з синдромом Дауна відсвяткувала 22-гу річницю весілля. Фото: Фейсбук.

Історія Меріенн і Томмі Піллінг доводить, що любов не знає меж і перешкод. Обидва вони живуть з синдромом Дауна, але незважаючи ні на що, відсвяткували вже 22-річчя сімейного життя. Коли Меріенн і Томмі зв'язали себе узами шлюбу в 1995 році, вони були одні з перших молодят з СД в світі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Довгий час вважалося, що люди з таким діагнозом настільки особливі, що просте людське життя їм недоступне. Їх весілля і їхнє щасливе сімейне життя довели, що не має значення, хто ти, якщо ти кохаєш і коханий.

Зараз Меріенн 45 років, а Томмі 59. І вони вже прожили набагато довше, ніж середньостатистична сім'я.

Сестра Меріенн, Ланді, створила для них сторінку сім'ї в Facebook. Зараз у Піллінгів 8 тисяч підписників.

"Було забавно і дуже зворушливо, коли Томмі просив руки Меріенн. Він виграв обручку в автоматі з іграшками і простягнув його своїй нареченій. І вона прийняла її. Потім мама Меріенн делікатно наполягла, щоб пара все-таки купила обручки в ювелірному", - розповіла сестра дівчини.

Маму нареченої піддали критиці, що вона дала згоду на шлюб своєї дочки з чоловіком з СД. Але вона щиро не розуміє, чия це справа, окрім молодих: "Ця історія не про синдром Дауна. Вона про любов двох людей, при чому тут взагалі будь-який діагноз?".

І зараз, 22 роки по тому, ця пара служить надихаючим прикладом для інших людей.

"Багато батьків переживають, що їхні діти з СД залишаться одінокі по життю. Особливо, коли батьки помруть. Цього не потрібно боятися. Вони люблять і створюють сім'ї і щасливо живуть своє власне життя. Це дає надію", - впевнена жінка.

Сім'я живе в окремому будинку, але поруч з рідними, і веде власне господарство. Меріенн каже, що Томмі - її кращий друг і вони ніколи не сваряться.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...