До чого дійшов прогрес: Вперше в світі робота взяли в японську школу

Робот Pepper на урочистій церемонії прийняття зізнався, що ніколи не думав про можливість вчитися в школі, і обіцяв, що буде працювати з усіх сил.

В Японії робота вперше взяли в школу. Фото: The Japan News.

В Японії вперше в світі робота-гуманоїда на ім'я Pepper взяли в середню школу. Машина буде вчитися разом з дітьми в японському місті Васеда в префектурі Фукусіма, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією, в зв'язку зі вступом до школи учня-робота в навчальному закладі було організовано урочисту церемонію, на якій вчителі закликали дітей спілкуватися з машиною. Видання зазначає, що робот Papper на церемонії зізнався, що ніколи не думав про можливість вчитися в школі, і обіцяв, що буде працювати з усіх сил.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...