До Дня незалежності в Кам'янському відбудеться благодійний рок-фестиваль на допомогу бійцям АТО

Організатори свята запланували виступ кращих груп міста, показ документального фільму, відзнятого на території бойових дій, конкурси.

Кам’янське. Фото: skyscrapercity.comБлагодійний рок-фестиваль під назвою "Рок-літо 2016" відбудеться у Кам'янському (Дніпродзержинську) в наступному місяці. Музфест, який 20 серпня пройде на території Лівобережного парку, буде приурочений до 25-ї річниці з Дня незалежності України. Захід на підтримку бійців АТО організовує клуб "ArtHouse" спільно з волонтерським загоном "Лелека", повідомляють Патріоти України з посиланням на 5692.com.ua.

22 липня під керівництвом міського голови Андрія Білоусова відбулася нарада з питань проведення музичного фестивалю. Організатори фесту звернулися до міської влади з проханням допомогти у виборі майданчика для фестивалю, забезпечити музикантів апаратурою та іншими техоснащением, а також посприяти у вирішенні попутних оргпитань.

Як розповіли організатори, учасниками фестивалю стануть 7 кращих груп Кам'янського, серед яких були названі «PersonalSky», «Інсайд», «Red.Cat.Fish» та інші. Крім виступів цих колективів, під час культурно-розважального заходу очікується показ документального фільму про учасників АТО, відзнятого на території бойових дій, конкурсна програма. За підсумками установчої наради Андрій Білоусов дав ряд доручень щодо підготовки до проведення рок-фестивалю.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...