Хіти тижня. "Підліткова мафія": У Кам'янському влаштували криваве полювання на школярів (фото)

Молодь боїться звертатися до поліції, бо вважає, що це погіршить їхні відносини з "підлітковою мафією". Вони навіть побоюються, що їх можуть вбити.

Артем Вєтров став черговою жертвою "підліткової мафії". Фото: соцмережі.

У місті Кам'янське Дніпропетровської області хлопця підліткового віку побила місцева банда. Родина потерпілого запевняє, що на дитину влаштували справжнє полювання, передають Патріоти України.

Марія Вєтрова, мати побитого Артема, стверджує, що напад на її сина відбувся за наводкою двох його екс-подруг і приятеля, "сина помічника депутата". В атаці брала участь ціла група осіб: двоє били, ще двадцятеро просто стояли і спостерігали, навіть не намагаючись викликати поліцію.

"За його словами (Артема. - Ред.), за ним полювали, і кілька разів уже не вийшло його побити, але вчора таки побили... Били ногами в живіт, кулаками по обличчю, пояснюючи, що це за те, що він нібито бив Дарину і Лізу Ільченко (знайомі потерпілого. - Ред.), а ще не захищав Микиту (сина помічника депутата, коли нещодавно били його), а Артем при цьому не був присутній", - пояснила Марія Вєтрова.

Далі в розповіді жінки з'явилися ще більш моторошні подробиці. Її син розповів, що в місті нібито існують "наглядачі", які спостерігають за бійками і вирішують, кого бити, а кого - ні.

"Нещодавно били хлопця, який живе поза цією бандитською "системою міста" за наводкою якоїсь дівчинки, мабуть, яку він відшив (тут дівчата в прямому сенсі вішаються на хлопчиків, особливо пристойних), хлопець опинився в лікарні з черепно-мозковою", - розповіла Марія.

Побитий підліток в усьому звинувачує обстановку в місті, проте його мати переконана, що причина криється зовсім не в цьому. "Мамо, ти не розумієш, це таке місто". "Ні, Артеме, це не місто таке, а люди такі, люди-пацюки", - висловилася Вєтрова.

Відомо також, що жертвами булінгу недавно стали ще двоє хлопців. Однак місцева молодь боїться звертатися до поліції, бо вважає, що це погіршить їхні відносини з "підлітковою мафією". Вони навіть побоюються, що їх можуть вбити.

"А банда недоумків підліткового віку ходить і за наводкою б'є кагалом "тих, хто згрішив", на яких "жаліються". Це має бути зупинено. Кам'янське. Черемушки (житловий масив. - Ред.)", - підсумувала мама постраждалого підлітка.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...