До грошей, на любов і на удачу: Кращі заговори на старий Новий рік (фото)

Січневі дні мають особливу, дуже сильну енергетику. Тому багато хто вірить, що магічні ритуали, зроблені в цей період, обов'язково збудуться.

Старий Новий рік - улюблене свято. Ілюстрація: Телеграф.

Старий Новий рік припадає на період магічних святочних обрядів. З давніх-давен в народі в цей час не тільки ворожили, але й робили різні ритуали для залучення в сім'ю щастя і благополуччя. Пропонуємо найпопулярніші заговори на старий Новий рік на удачу, гроші і любов, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Переддень Нового року за старим стилем: час для неймовірного

В ніч з 13-го на 14 січня ми будемо святкувати старий Новий рік. Цьому святу менше 100 років і відзначають його неофіційно після переходу на григоріанський календар. Однак у слов'ян цей період був святковим ще задовго до зміни літочислення.

13 січня українці святкували Маланку, а на наступний день шанували пам'ять Святого Василя. З цими двома народними святами пов'язано безліч обрядів і традицій. До наших днів залишаються популярними дівочі ворожіння і заговори на старий Новий рік.

Заговори на старий Новий рік: як використовувати залишки зі святкового столу

Заговорювати на удачу, багатство і любов можна, починаючи з вечора 13 січня. Прибираючи зі столу після святкової вечері, потрібно акуратно взяти скатертину, щоб не розсипати крихти, і витрусити її з вікна, тричі повторивши при цьому: "Скільки крихт на скатертини, стільки щастя і багатства в мій будинок".

Не варто викидати і кісточки. У перший день нового року їх потрібно закопати під деревом біля будинку і промовити наступний заговір: "Як цьому дереву міцніти, рости, так і мені добро в будинок нести! Дереву жити-поживати, а мені любов і щастя зустрічати!".

Любовний заговір на старий Новий рік

Цей святковий обряд проводиться під час приготування млинців. Щоб привернути любов, дівчина повинна напекти багато млинців, вбратися, запросити в будинок побільше гостей і пригостити їх.

Щоб ритуал мав силу, під час частування потрібно примовляти: "Блін-блінок, знайди свій роток, млинці печуться, женихи за мене б'ються. На мене любуються - рушники шануються. Буду я вродлива і всім людям мила", а в кінці вечора всі млинці повинні бути з'їдені.

Привернути увагу вподобаного хлопця допоможе заговір в ніч на 14 січня

Потрібно одягнутися в нове, розпустити волосся і опівночі запалити три свічки (червону, білу і золоту), зв'язавши їх ниткою. Нитка повинна бути такої довжини, якої б вистачило, щоб тричі обернути зап'ястя. Палаючі свічки поставити в кришталеву тацю з водою, яку треба встановити зверху круглого дзеркала.

Потім слід вимовити слова змови: "Сила вогню, поверни любов судженого на мене. Нехай буде його любов гарячою, як полум'я, чистою, як вода, і глибокою, як дзеркало. Коли полум'я досягне води, увінчаються успіхом мої труди. Слово моє міцне" .

Грошовий заговір на старий Новий рік: привертаємо багатство

Зазвати достаток в дім можна під час водних процедур напередодні старого Нового року. Для цього ввечері 13 січня необхідно прийняти ванну, додавши у піну кілька крапель розмарину, апельсина, бергамота і ложечку меду.

Під час купання скажіть слова: "Як солодка вода тече і мене омиває, так і гроші до мене течуть і прилипають. Як річка Йордан тече і всім її води вистачає, так і до мене багато добра прибуває. Воді текти, мені добро берегти" .

Під час цього новорічного заговору також запаліть свічки. Вони не тільки додадуть романтики, а й збільшать магічну силу ритуалу. Свічки слід вибрати зеленого або золотого кольору.

Заговір на удачу в старий Новий рік

Найпростіші слова в новорічну ніч знаходять магічну силу. У народі вірили, що коли сказати о 12 годині ночі 13 січня такі слова: "Старий рік минає, проблеми забирає. Новий рік йде, удачу несе!", можна захиститися від бід на весь майбутній рік.

Уберегтися від впливу негативної енергетики допоможе вогонь. 13 січня рано вранці потрібно обійти будинок зі свічкою і тричі повторити такі слова: "Господній вогонь, допоможи! Всі сварки і скандали випали, не покинь і сліду від всякого зла".

Наступний заговір на удачу необхідно вимовити в ніч на 14 січня і повторити його сім разів: "Як ранкова зірниця прийде, так і удача до мене прийде, до хати своєї її зоря принесе і залишить там на цілий рік. Біда в будинок мій ніколи не прийде, буду я жити, буду працювати, буду Господа Бога молитися. Хай буде так ".

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...