До Землі стрімко наближається Нібіру: Залишилося 278 днів

​Центр тяжіння Нібіру зосередиться в південному полюсі Землі, що спричинить зміну полюсів. Внаслідок цього утвориться хвиля заввишки до 60 метрів, яка змиє все на своєму шляху і запустить процес танення льодовиків.

Нібіру наблизиться до Землі через 278 днів. Фото: nnm.ru.

Експерти, що спеціалізуються на вивченні планети Нібіру заявили, що наближення до Землі станеться через 278 днів. До яких наслідків це призведе, залишається тільки припускати, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інтернет-видання, яке публікує відомості про планету Нібіру, повідомило про наближення загадкової планети до Землі. Відповідно до думки експертів, Нібіру впливає на швидкість обертання Землі, сповільнюючи її хід майже на 1 градус в день.

З 13 вересня до 1 січня 2017 року цей показник досягне 25,3 градуса. Центр тяжіння Нібіру зосередиться в південному полюсі Землі, що спричинить до зміну полюсів. Внаслідок цього утвориться хвиля заввишки до 60 метрів, яка змиє все на своєму шляху, запуститься процес танення льодовиків.

В такому випадку, єдиним місцем порятунку населення будуть високогірні місцевості. Зміна полюсів призведе до утворення штормів зі швидкістю вітру в 400 км/ч, до 11-бальних землетрусів і виверження вулканів.

Найімовірніше, тепла течія Гольфстрім зупиниться і почнеться льодовиковий період на планеті. Невідомо, чи не з цієї причини президент США Барак Обама поставив свій підпис на розпорядженні про підготовку населення до масштабної космічної катастрофи в найближчі 120 днів.

Згідно з цим документом, є ймовірність появи геомагнітних аномалій, які негативно позначаться на роботі електрики і комунікацій, а також можуть загрожувати авіаційній безпеці і електроенергетичним системам. Залишається сподіватися, що здогадки не підтвердяться, інакше планету очікують глобальні зміни.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...