Добігалась: Жителька Бердянська втекла до "ЛНР" від боргів, а потрапила у тюрму

На додачу жінка ще й мало не лишили свою дитину без житла.

Ілюстрація: ЖЖ

З Бердянську непутяща мати втекла від своїй боргів на окуповану територію Луганської області, а там потрапила за грати. На додачу ще й мало не лишили свою дитину без житла, передають Патріоти України.

Зазначається, що жінка вже давно перебувала у полі зору соцслужб, як неблагополучна.

"Мати 11-річної дівчинки неодноразово намагалася продати квартиру, яка належить її дочці. Відомо, що на дівчинку житлову площу переписала її бабуся", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що після невдалої спроби продажу майна, яку не дозволили зробити співробітники у справах дітей, жінка взяла дитину і поїхала у невідомому напрямку.

"Жінка покинула Бердянськ через кредиторів, яким була винна круглу суму. Однак на окупованій території скоїла злочин і потрапила за грати. Дитина опинилась у притулку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мати позбавили батьківських прав. Дізнавшись про це, аферисти у Бердянську знову намагались продати квартиру неповнолітньої дівчинки.

Завдяки опративним діям сопрацівників та правоохоронцв Бердянська вдалося запобігти шахрайству.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...