Добровільно відправилися до окупантів: В анексованому Криму зникла сім'я з України (фото)

Після 10 серпня родина перестала виходити на зв'язок.

Сім'я з України зникла в окупованому Криму. Фото:соцмережі

В окупованому Криму зникла сім'я Киливників, що приїхала на відпочинок з материкової України і перестала виходити на зв'язок із рідними. Інформацію про розшук сім'ї - батьків Івана і Діни, а також їхніх дітей Тихона і Дарії опублікувала у Facebook жителька Дніпра Тетяна Трайно, інформують Патріоти України.

За її словами, Діна та Іван приїхали до Криму на початку серпня і збиралися відпочивати "дикунами" у Міжводному. Повернутися додому планували до 18 серпня, проте після 10 числа перестали виходити на зв'язок.

Жінка повідомила, що сім'я пересувалася на автомобілі Skoda Fabia червоного кольору з держномером АЕ5664СА.

Інформацію про зникнення українців підтвердили у прес-службі "МВС по Республіці Крим", передає "РИА Новости". "Поліція проводить заходи щодо місцеперебування розшукуваних. Всіх, хто має інформацію про місцеперебування сім'ї, просимо повідомити в поліцію", - сказано у повідомленні.

Користувачі соцмережі, які допомагають розшукувати сім'ю, в коментарях написали, що, за інформацією митниці, їх машина кордон до Криму пройшла, назад не виїжджала.

"Ідентифікувати другу машину і сім'ю не виходить (намагаємося отримати дані щодо сірої Toyota, що проходила кордон поруч з ними). Намагаємся отримати дані щодо їхніх телефонних розмов напередодні. Вже написано заяву в кримську поліцію. Відповідно до зведень поліції в аварію їхня машина не потрапляла. Міжводне обшукали - ніде їх нема", - написала в мережі користувач Маргарита Євлашевич.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...