Хіти тижня. Ніяк не може оговтатися після укусів кремлівського щура? Лукашенко зник після зустрічі із Путіним

За деякими припущеннями, увечері 26 грудня літак білоруського президента ще знаходився в аеропорту Внуково-2 в Москві.

Путін і Лукашенко. Ілюстрація: соцмережі.

Після зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Москві пропав з інформаційного простору Лукашенко, передають Патріоти України.

Пізніше глава прес-служби Лукашенка Наталя Ейсмонт, коментуючи ситуацію порталу «Політика сьогодні», заявила про те, що інформація не відповідає дійсності. За її словами, новина про зникнення Лукашенко є черговою дурістю.
Прес-секретар запевняє, що Лукашенко 27 грудня перебував на благодійному заході, і якщо блогери відкриють стрічку новин Білорусі, то обов'язково дізнаються про це. Також глава прес-служби підкреслила, що більше не має наміру коментувати безглузді чутки. На офіційному сайті президента дійсно вдень 27 грудня з'явилася новина про благодійне свято для дітей, яке відвідав Лукашенко. Це повідомлення виявилося першим з 25 грудня.
Можливо, президент просто взяв вихідний день. Нагадаємо, що зустріч між Лукашенком і Путіним проходила в Москві 25 грудня. На переговорах сторонам не вдалося домовитися про ціни на газ. За деякими припущеннями, увечері 26 грудня літак Лукашенка ще знаходився в аеропорту Внуково-2 в Москві.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...