"Добрий вечір тобі, пане господарю!": У супермаркеті Покровська на Донеччині відвідувачі заспівали колядку (відео)

За словами організаторів та учасників акції, мета флешмобу - подарувати позитивні емоції і таким чином нагадати всім людям про різдвяне диво.

Скрін відео

Напередодні Різдва в Покровську (колишній Красноармійськ - ред.) Донецької області жителі міста виконали українську колядку в одному з місцевих супермаркетів. Відео з з колядкою виклало інформаційне агентство "Вчасно" на Youtube, передають Патріоти України.

Виконавці заспівали жителям Покровська колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю!" в одному з супермаркетів міста.

За словами організаторів та учасників акції, мета флешмобу - подарувати позитивні емоції і таким чином нагадати всім людям про різдвяне диво.

"Хотілося просто розбурхати наш народ, додати позитиву перед святами, - розповів один з виконавців Євген Бражко. - Приємно, що крім тих, хто знав про флешмоб, були люди, які ні про що не здогадувалися, але все-таки приєднувалися, підспівували і плескали ... це здорово".

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...