Додому не доїхав: На Вінниччині повідомили про загадкову загибель бійця АТО (фото)

На тілі АТОшника, яке виявили в 15 км від його будинку, не виявлені сліди насильства. В легенях чоловіка була вода. Поруч з ним сидів його пес.

Фото:УНІАН

У Вінницькій області за дивних обставин по дорозі додому загинув командир взводу 9 окремого батальйону "Вінниця" 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ сержант Василь Семченко. Про це повідомляє УНІАН, інформують Патріоти України.

Будинок Семченка знаходиться в селі Метанівка Вінницької області. 6 лютого військовий виїхав з пункту постійної дислокації частини в Кодимі Одеської області на таксі додому. Але пункту призначення він так і не досяг.

Вранці наступного дня тіло Семченка виявили в 15 кілометрах від його будинку, на березі річки Південний Буг в селі Красносілка Бершадського району Вінницької області. Чоловік лежав у воді долілиць. Поруч з ним сидів його пес.

На тілі АТОшника не виявлені сліди насильства. В його легенях була вода. Оскільки явних слідів насильства немає, в поліції за фактом смерті Семченка відкрили кримінальне провадження по ст. 115 КК України (умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією "природна смерть".

На момент смерті Семченку було 50 років. Його поховали в рідному селі. У загиблого залишилася 27-річна дочка.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно