Догралися: ФФУ пожиттєво дискваліфікувала двох українських футболістів за гру в "збірній ДНР"

Сергій Артюх та Артем Євланов брали участь в матчах за "збірну ДНР", а зараз намагаються знайти собі клуби в Україні.

Сергій Артюх. Фото:https://football24.ua/

СБУ передала до Федерації футболу України документи, в яких повідомляється, що українські футболісти Сергій Артюх та Артем Євланов брали участь в матчах за "збірну ДНР", а зараз намагаються знайти собі клуби в Україні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Федерація футболу України, в свою чергу, звернулася до КДК ФФУ і передала відповідні документи. На підставі документів СБУ сьогодні Комітет прийняв рішення про довічну дискваліфікацію цих гравців.

Артюх виступав у багатьох українських клубах, включаючи "Ворсклу" і "Сталь", кольори яких захищав у Вищій лізі. Євланов грав за "Закарпаття", "Титан", а також спробував свої сили в ряді словацьких клубів. Останнім часом 32-річний гравець виступав у "турнірах ДНР" в складі донецького ФК "Перемога".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно