Доколи Україна буде терпіти поліцейські беззаконня? У Харкові п’яний полковник поліції стріляв по сміттєвозу, - волонтер (фото, відео)

Поки Аваков розглядає нові пікантні фото свого заступника, у його підлеглих від безкарності рве дах.

У Харкові - черговий випадок поліцейського беззаконня. Фото: "Фейсбук"

Заступник начальника Московського відділу поліції Харкова Сергій Дводненко нібито вже пройшов переатестацію. Як повідомляють Патріоти України, про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написав волонтер Роман Сініцин. За його відомостями, полковник поліції, заступник начальника Московського відділу поліції Харкова Сергій Дводненко, будучи п’яним за кермом, влаштував розбірки з водієм сміттєвоза.

"Заступник начальника московського райвідділу Харкова. Цілий полковнік. Сірьожа п'яний їхав на машині. Сірьожу підрізав сміттєвоз, за його словами. Сірьожа догнав мусоровоз, дістав ствол і почав вчити водія і пасажира сміттєвоза правилам поваги до міполіції. Приїхали копи. Пов'язали Сірьожу. В драгер дутись і їхати до нарколога той відмовився. Приїхала купа ментів, привезла своїх понятих, приїхала прокуратура і начальник райвідділу. Водія і пасажира мусоровоза забрали в райвідділ, тримають уже другу годину. Розмовляв з копами. Їх реально шкода, розуміють що замнуть", - написав Сініцин.

Волонтер, зрештою, констатував, що водія та пасажира сміттєвоза випустили з райвідділу після кількох годин тримання. При цьому заяву вони не написали.

"Водій сміттєвоза і свідок вийшли з райвідділу, їм підігнали машину і вони поїхали. Заяву не писали. Зрозуміло тепер, що їх там три години укатували. Копи (склали – ред.) протокол по 130 (керування в стані сп'яніння не склали), так як приїхали на місце пізніше, а свідків керування полковником якби і немає. Як і свідків того, що погрожував. Зам'яли. Бінго", - додав Сініцин.

Водночас, за відомостями активістів "Поліцейського контролю", Дводненко стріляв по сміттєвозу із пневматичного пістолета. Подія сталася ввечері вчора, 6 грудня, на проспекті Гагаріна, 152.

У відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, посилаючись на свідків, зазначили, що працівник поліції не був за кермом. "У будь-якому разі керівництвом харківської поліції вже дано розпорядження про проведення за цим фактом службової перевірки", - наголосили у поліції.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...