Доки воїни л'ють за нас кров, влада підготувала 12 тис. м'ясників для їхніх сімей

Микола Кулеба має сидіти у тюрмі вже зараз!

Після історії з Владою Трохимчук, яка нібито "заморила голодом" дітей у Києві, уповноважений з прав дитини Микола Кулеба пропонує взяти на "роботу" 12 тисяч "соцробітників".

Напевно, Кулеба вважає, що хамство і непрофесійність робітників соцслужб виникли через "недостачу" працюючих. Йому не спадало на думку, що причина - у жахливій підготовці? У незнанні своїх завдань? У вражаючій некомпетентності?

Звісно, що ні. Бо за такі гроші, які відмиває ця служба, можна заплющити очі на що завгодно! Давайте трохи розберемося, про що йдеться.

На сьогодні служба у справах дітей перетворилася з допоміжної на карательну. Та більш нагадує загони нацистської СС. По-перше, замість вирішення проблем у сім'ях (середньостатистичних, які, на жаль, спіткало розлучення), вони роблять усе можливе: навіть переконують самих батьків, що "вони є неповноцінними", "соціально неурівноваженими" та, беручи на себе повноваження представників релігії, запевняють батьків у "страшному огидстві їхнього вчинку, і прощення за це ніяк не буде", повністю нівелюючи конституційні права людини на самовизначення та внутрішньо-церковне право на невтручання у духовне життя людини без згоди на це.

Соцопіка, спираючись на "неповноцінність сім'ї", одразу відсилає до "психологів", без висновку яких у судах не хочуть приймати рішення щодо розлучнь та "поділу" дітей. Цьому хочеться надати особливу увагу: ці "психологи" у великих містах монополізували право на спілкування з дітьми, порушивши усі, навіть медичні, показники. Бо є багато приватних психологів з фахом набагато більшим, але їхні висновки не приймаються з позначкою: " Можуть бути заангажовані"!..

Але звернувшись до "державних психологів", у кращому випадку на людей, які і так знаходяться не в кращому стані, бо розлучення завжди є травмою, чекає купа "досліджень", зневажливих образ та непрофесійних висновків, що супроводжуються просто знущанням з особистості.

Неповні сім'ї, і, не приведи Боже, сім'ї алкозалежних (але це чомусь обходить користувачів депутатської недоторканості, чиновників усіх рівнів та держслужбовців!!!) людей, може спіткати й набагато більше горе. "Психологи" одразу роблять "висновок", що людина "не здатна" виховувати ВЛАСНУ дитину. Та замість надання хоч якоїсь допомоги- дитину відбирають за допомогою поліції з розкладу "одна жінка на 5-7 озброєних поліціянтів" - і відправляють до дитбудинку.

А далі - якщо дитині не пощастило народитися здоровою - на неї чекає одразу усиновлення, не чекаючи апеляції батьків, як варіант - вивезення за кордон (соцопіка отримує за кожну від 5 до 15 тисяч доларів мінімум!), та поширені випадки банального зникнення дітей там. Схожа картина спостерігалася впродовж "Балканської кризи", коли дітей та підлітків хапали посеред білого дня на вулицях та потрошили на органи (отримуючи від 20 до 80 тисяч доларів мінімум за кожну), які вивозили у Європу для трансплантації.

Виникає питанння - навіщо Кулебі зараз така "армія" - додотково 12 тисяч?!..Скоріш на все, вони чекають на повернення військовослужбовців з зони АТО. Можете скільки завгодно сказати мені, що я збожеволів чи ладану обнюхався. Але схожа картина була у США. Звісно, на органи там дітей не відправляли, бо там був суворий контроль, який зробила не держава, а СУСПІЛЬНІ НАГЛЯДАЧІ.

І ніхто, звісно, не осмілювався називати людей з хоч якимись проблемами у сім'ї, - неповноцінними. Тим більш, якщо батько щойно повернувся з фронту. Бо посттравматичний синдром треба лікувати, і це не так багато коштує, і не так довго. Але наша влада для цього не робить нічого! Жодного реабцентру нормального та повноцінного...

З тугою в серці кажу: розлучення у сім'ях АТО збільшились у рази. Причини - на жаль, дуже банальні: нестача коштів та втома жінок, які живуть на мізерні виплати, поки чекають чоловіків. Звісно, легше Кулебі запустити 12 тисяч м'ясників, які вирішать ці проблеми дуже швидко, назвавши воїнів алкашами та поганими батьками. Ці м'ясники зароблять на цьому дуже швидко, вбиваючи нашу державу.

Та вбиваючи наших дітей.

І випадок з Владою Трохимчук -це лише випробування суспільства на здатність захистити себе. Якщо Кулеба повірить, що всі українці загіпнозовані,та його брехню сприйняли як аксіому, то майбутнього у наших дітей вже немає.

Мені особисто хочеться одного: відсутності брехні та показової страти 20-річної дівчини, яку оббрехали, коли вона опинилася у скруті. Якщо вона винна, її треба покарати. Але НАГОЛОШУЮ: З НЕЮ МАЮТЬ СИДІТИ В ТЮРМІ УСІ ВИННІ У ЦІЙ ЖАХЛИВІЙ ІСТОРІЇ - І КУЛЕБА ПЕРШИЙ ХАЙ СЯДЕ В КАМЕРУ!!!

Щиро ваш, о. Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...

Асоціація далекобійників висловлює протест: Воєнкоматівці мобілізують водіїв фур прямо з коліс під час міжнародних рейсів

понеділок, 29 квітень 2024, 18:48

Українські міжнародні перевізники скаржаться, що під час повернення в Україну з-за кордону співробітники ТЦК та СП знімають водіїв прямо з рейсів і силоміць забирають у центри комплектування. Про це повідомляє Асоціація міжнародних автоперевізників (Ас...