Домашній лікар: Вчені назвали тварин, які вміють лікувати людей

Кішки допомагають людям позбуватися від неврозів, розладів психіки та депресії, собаки підтримують вагу своїх господарів, а змії допомагають лікувати хвороби суглобів і вен людини.

Кішкотерапія. Фото: ЖЖ.

Різноманітні психічні розлади, в тому числі - важкі депресії і неврози, порушення аутистичного спектру і банальні стреси, здатні вилікувати звичайні домашні кішки. Лікування за допомогою спілкування з домашніми тваринами вже стає прогресивною областю медицини, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ці пухнасті улюбленці також здатні позбавити від алкоголізму, астми, хвороб репродуктивної системи. Вони сприяють швидкому відновленню після переломів кінцівок.

Коні теж готові надати допомогу в реабілітації алкоголіків і наркоманів. Вони також добре спілкуються з дітьми-аутистами і важкими підлітками.

Собаки і змії можуть допомогти боротися з раковими захворюваннями на ранніх стадіях. Бджоли показані людям з ревматоїдним артритом, розсіяним склерозом, патологією м'язів і різними невралгіями.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...