Дональд Трамп знайшов роботу для Сильвестра Сталлоне

​Трамп вважає кандидатуру актора найбільш придатною для того, щоб "зробити мистецтво знову великим"

Сильвестр Сталлоне. Фото:ivona.bigmir.net

Новообраний президент США Дональд Трамп збирається призначити актора Сильвестра Сталлоне головою Національного фонду мистецтв і гуманітарних наук. Про це повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Daily Mail.

"Багато хто помилково вважає, що на посаді президента Трамп буде ставитися до мистецтва з неприязню. Але містер Трамп упевнений, що таке кадрове рішення - це струс, необхідний цій індустрії", - зазначило джерело видання.

За його словами, Трамп вважає кандидатуру Сталлоне найбільш придатною для того, щоб "зробити мистецтво знову великим".

Раніше актор позитивно висловлювався про республіканця, а також заявляв, що зацікавлений в тому, щоб побудувати кар'єру в політиці. Чи прийме Сталлоне пропозицію Трампа стати главою Нацфонду, поки що невідомо.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...