Допомога лікарів і любов близьких зробили неможливе: У Дніпрі врятували двох важкопоранених бійців (відео)

Обидва чоловіки, як зізналися медики, майже не мали шансів вижити, однак тепер у них з'явилася надія знову стати на ноги.

Скрін відео

Обидва воїни, зізнаються лікарі, майже не мали шансів вижити. Однак, допомога медиків і підтримка близьких зробили неможливе: чоловіки отримали шанс знову стати на ноги. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Олександру - вісімнадцять, сирота, сім'ю йому замінює Ліда - кохана дівчина. Поруч - боротьба за життя 23-річного бійця, мама постійно шепоче синові, який без свідомості, слова підтримки.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...