Допомогав "послідовному" красти заповідні землі: СБУ затримала соратника Януковича

Андрій Бабикін займав керівну посаду в ТзОВ "КиївУніверсалСервіс", яке за рахунок коштів, отриманих злочинним шляхом, обслуговувало Межигір'я.

СБУ затримала у Києві спільника Януковича. Ілюстрація:zaxid.net

Служба безпеки України (СБУ) за дорученням Генеральної прокуратури (ГПУ) затримала одного зі спільників екс-президента України Януковича Андрія Бабикіна. Про це повідомляє прес-служба СБУ, інформують Патріоти України.

Відзначається, що Бабикін знаходився в загальнодержавному розшуку. За даними слідства, він був одним із спільників Віктора Януковича в заволодінні землями Сухолуччя і займав керівну посаду в товаристві з обмеженою відповідальністю "КиївУніверсалСервіс", яке за рахунок коштів, отриманих злочинним шляхом, обслуговувало Межигір'я.

Бабикін доставлений до Генеральної прокуратури України для проведення слідчих дій.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...