Допоможемо чим зможемо: Генпрокурор Луценко пророкує революцію у Москві

Коли Україна житиме краще, ніж Росія, революція настане у стін Кремля, вважає Луценко

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що на Червоній площі у москві незабаром буде те ж саме, що було на Майдані Незалежності у Києві в 2013-2014 роках. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "УНІАН".

Під час засідання Комітету Парламентської асамблеї Ради Європи з питань науки, освіти, культури та ЗМІ у Києві Луценко сказав: "Коли Україна житиме краще, ніж Росія, РФ почне розширювати простір свободи на своїй території. Прийде час, коли на Червоній площі в Москві ми побачимо ті ж процеси, які бачили на українському Майдані".

"Колись "кордон свободи" стояв у візуально розділеному стіною Берліні. Потім цей кордон перемістився на Віслу - до столиці Польщі. Потім він стояв по Дніпру - у місті Києві, Україна була поділена. Нині він стоїть на нашому східному кордоні. І я абсолютно переконаний, що всі, хто тут молодший і хто навіть старший, ми ще побачимо, що кордон свободи рухається на схід", - додав генпрокурор.

Луценко також зауважив, що боротьба з корупцією є чи не найбільш показовим методом змінити старий радянський корумпований простір. "Те, що ми робимо спільно з європейськими колегами, дає прекрасний приклад для людей по той бік стіни", - сказав він.

Нагадаємо, що росЗМІ писали про "революцію, призначену на 5 листопада 2017 року", щоб "повалити Путіна". Нову революцію 2017 року нібито хоче влаштувати російський націоналіст В'ячеслав Мальцев, котрий підтримував український Майдан і виступає за зміну влади в РФ.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...