Допоможіть знайти! Журналісти оприлюднили фоторобот зловмисника, який напав на Катерину Гандзюк

У зверненні наголошується, що нападник може бути мешканцем будь-якого населеного пункту України.

Катерина Гандзюк. Фото:Гордон

Журналіст Сергій Нікітенко опублікував фоторобот чоловіка, який облив концентрованою сірчаною кислотою співробітницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк. Фото і допис він розмістив у Facebook, зазначають Патріоти України.

За його словами, портрет зловмисника складала група журналістів, активістів та адвокатів за описом трьох свідків і батька постраждалої.Нікітенко відзначив, що вони ведуть власне розслідування нападу на Гандзюк.

"Зараз ми збираємо, аналізуємо, вивчаємо та фільтруємо всю наявну інформацію. І ми просимо вашої допомоги. Нам вдалось скласти фоторобот. Роздивіться його уважно, будь ласка. Можливо, вам вдасться впізнати когось. Цей чоловік як мінімум декілька днів відвідував четвертий Таврійський мікрорайон. Можливо бував у міськраді і біля", - написав журналіст.

Разом з тим він відзначив, що нападник може бути мешканцем будь-якого населеного пункту України.

"Друзі Катерини вирішили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника, буде виплачена винагорода 100 тисяч гривень", - написав Нікітенко і закликав розповсюдити портрет зловмисника.

Як повідомлялося, 31 липня в Херсоні невідомий облив кислотою співробітницю міської ради Катерину Гандзюк.

Юрист Масі Найєм повідомив у Facebook, що в активістки хімічний опік обличчя, шиї, тулуба, верхньої кінцівки 40% III-II ступеня.

Правоохоронці спершу кваліфікували напад на Гандзюк як хуліганство, потім перекваліфікували на тяжкі тілесні ушкодження з метою залякування, а ще пізніше – на замах на вбивство.

У ЗМІ є інформація, що восени 2017 року Гандзюк звинуватила в корупції начальника Управління захисту економіки Нацполіції в Херсонській області Артема Антощука. Він домагався спростування її поста, але програв суд.

Активістка критикувала роботу правоохоронних органів області, а також протистояла проросійським політичним організаціям на Херсонщині. Крім того, вона говорила про зловживання міської влади Херсона.

1 серпня Гандзюк надали державну охорону і перевезли до Києва.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...