Допит кілера: ЗМІ опублікували відео свідчень убивці Бориса Нємцова

На кадрах відео Анзор Губашев докладно розповідає, як вони разом з подільниками стежили за політиком і в який момент прийняли рішення ліквідувати опозиціонера.

Скрін відео

Підозрюваний у причетності до вбивства Бориса Нємцова Анзор Губашев під час слідчого експерименту розповів, в який момент було прийнято рішення вбити політика, і як саме це все відбувалося. Відеокадри спецслужб 27 червня опублікувало Life.ru, передають Патріоти України.

На думку співробітників правоохоронних органів, Губашев у ніч вбивства політика був водієм автомобіля ЗАЗ. Саме на цьому транспортному засобі зловмисники спочатку доїхали до місця злочину, потім ховалися від поліцейських, а після цього кинули авто на околиці столиці.

На кадрах відео Губашев докладно розповідає, як вони разом з подільниками стежили за Нємцовим. В один момент, як зазначає підозрюваний, зловмисники втратили політика з уваги, коли він пішов з Великого Москворецького моста в сторону Кремля. Потім побачили Нємцова, який сидів у ресторані.


Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...