Допит у будівлі СІЗО СБУ: Савченко проходить перевірку на поліграфі

За словами адвоката, Надія Савченко проходитиме поліграф упродовж 5-6 годин.

Надія Савченко. Фото: соцмережі.

Допит на поліграфі підозрюваної у підготовці терактів і повалення державної влади нардеп Надії Савченко уже розпочався. Про це "Українській правді" повідомив адвокат Савченко Олег Соловей, передають Патріоти України.

"Ми вже були у Надії, ми вже вийшли. Процедура допиту вже розпочата", - сказав він. За словами адвоката, Савченко проходитиме поліграф упродовж 5-6 годин.

Раніше сестра арештованої Віра Савченко повідомила, що допит пройде у п'ятницю в ізоляторі тимчасового тримання СБУ. "Принаймні, так мені сказав слідчий", - сказала Віра. Вона додала, що Надія почувається впевнено, бо "вона сама наполягала на цьому поліграфі".

11 квітня Соловей повідомив, що Савченко, її захист і слідчі погодили попередньо дату допиту на поліграфі. Він не назвав її, але зазначав, що допит пройде до кінця тижня. За словами адвоката, попередньо допит мав проходити в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз, де 5 квітня Савченко мала розмову з психологом в рамках психофізіологічної експертизи.

Савченко інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...