Дорога - лише в "ЛНР": У "ДНР" визнали, що без українських паспортів жителі "республіки" - у безвиході

Це ще раз підтверджує, що "паспорт ДНР", так само, як і "громадянство республіки" не мають жодної юридичної цінності.

Ілюстрація:www.kievpravda.com

В "ДНР" визнали, що без паспортів України жителі окупованих територій опиняються "в безвихідній ситуації". Про це терористичним ЗМІ розповіла так звана "уповноважена з прав людини "ДНР" Дар'я Морозова, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

Морозова обурена тим, що правоохоронці нібито не повертають звільненим Україною бойовикам конфісковані під час арешту паспорти.

"Ми всі пам'ятаємо, що відбувалося, коли наші хлопці поверталися до Республіки без паспортів, всі вони опинялися в безвихідній ситуації: вони були обмежені межами Республік, і не мали можливості куди-небудь виїхати", - поскаржилася "чиновниця".

Таким чином, представник бойовиків визнала, що паспорти "ДНР", так само, як і громадянство псевдореспубліки не представляють ніякої юридичної цінності.

Як відомо, у так званій "ДНР" почали видавати власні паспорти в березні 2016 року. Першим "посвідченням особи" псевдореспубліки обзавівся ватажок Олександр Захарченко, який запевняв у тому, що це "великий крок вперед по шляху зміцнення суверенітету ДНР".

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...