"Дорога - сплошной каток": У РФ масові ДТП через ожеледицю (відео)

На трасі М-4 «Дон» випало багато снігу і виникла ожеледиця, через яку в аварію потрапили 13-15 автомобілів.

У РФ масова ДТП через ожеледицю. Фото: скріншот з відео.

У Ростовській області через ожеледицю на дорогах сталася масова ДТП, в ході якої постраждала одна людина. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Так, на трасі М-4 «Дон» випало багато снігу і виникла ожеледиця, через яку в аварію потрапили 13-15 автомобілів. ГУ МНС РФ повідомляє, що ними було отримано повідомлення про ДТП в 15:10. За словами російських рятувальників, постраждалого під час зіткнення автомобілів доставили в МРБ Становлянського району.
Крім того, в МНС уточнили, що траса через негоду схожа на суцільний каток. У свою чергу очевидці уточнюють: «Тут не зможуть проїхати машини. Вони розіб'ються просто. Вся траса зупинилася. Це просто кошмар».

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:35

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...