Дощ, сніг і навіть гроза: Синоптик розповіла про різке погіршення погоди (інфографіка)

Потепління прийде вже на початку наступного тижня.

Синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг. Фото: ZN.ua.

В четвер, 15 березня, в Україну прийде суттєве погіршення погоди, яке принесе з собою дощі, мокрий сніг, поривчастий вітер і зниження температури. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За її словами, практично скрізь по Україні очікується дощ і навіть мокрий сніг.

"Мокрий сніг більш ймовірний у західних областях, також на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Черкащині, Полтавщині, в районі Кропивницького та Вінниці. Вітер, може, й штормовим не буде, але колючим та поривчастим - так. Цікаво, що деякі схеми дають на завтра місцями грози. Ну, не знаю, не знаю. Я більше вірю в мокрий сніг, але якраз на стику сезонів та при проходженні фронту (середнє фото, теперішнє) все можливо", - написала синоптик.

Як зазначає Діденко, у більшості областей хмарність з опадами не дадуть стовпчикам термометрів піднятися впродовж четверга вище +4+8 градусів, а найближчої ночі взагалі від 2 морозу до 4 тепла.

"У Києві четвер також дощовий та холодний, вночі 1-3 тепла, вдень +4+6 градусів. Не виключаю завтра у столиці мокрий сніг. Так що попереджаю особливо киян. Сьогоднішнє денне сонце хай не вводить вас в оману", - додала синоптик.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...